Udeskole

Unge forskere og naturfagslærerpris

Trekronerskolen havde to hold elever med i finalen af Unge Forskere 2015, som blev afviklet i Forum i København.

Nyhed billede
2000 projekter har i år været indsendt til konkurrencen, og derfor er det ekstra flot at to projekter fra elever på Trekronerskolen nåede helt til finalen.
Og den ene gruppe vandt endda en 3. præmie i kategorien Physical Science med deres projekt "Solceller under vand". Prisen blev overrakt af Prins Joakim og Christine Antorini.

Stort tillykke til Jonathan, Emilie, Julie og Malli!

Foruden elevernes flotte præstationer, blev skolens lærer Tommy Rasmussen hædret med en særlig pris fra Novo Nordisk Fonden - en pris på 50.000 kr. til Tommy og samtidig 200.000 kr. til skolen, for at anerkende og synliggøre en ekstraordinær indsats inden for naturvidenskabelig undervisning på grundskoleniveau i Danmark.
Ingen aktuelle opslag