Udeskole

Grønt flag 2016

Trekronerskolen har for 6. gang hejst det grønne flag som synligt bevis på skolens arbejde med at sætte fokus på grøn skole og bæredygtig udvikling.

Nyhed billede
Temaet var denne gang Klimaforandringer, hvor udskolingsklasserne i uge 39 arbejdede med en projektopgave, der blev bedømt af både interne og eksterne dommere.
    Camilla Kristensen den 26-01-2016

Skoleindskrivning for kommende 0.klasser

Den digitale skoleindskrivning for 0.klasserne skoleåret 2016/2017 er nu lukket og I skal kontakte os direkte hvis I ønsker at indskrive jeres barn.

De annoncerede indskrivningsaftner i februar er aflyst og I vil få nærmere besked herom, når I modtager optagelsesbrevet i uge 5. Her vil I også modtage en invitation til informationsaften den 15. marts.

Tirsdag den 2. maj er første dag i SFO og første skoledag i 0.klasse er onsdag den 10. august

Camilla Kristensen den 13-01-2016
    Ny ferieplan for skoleåret 16/17
    Vær opmærksom på at sommerferien er forlænget med to dage - første skoledag er ondag den 10.august.
    Tommy Møller Rasmussen den 08-11-2015
    Grønt flag 2016

Som et led i formidlingen i Grøn Skole - Grønt Flag regi skal vi informere om hvordan vi arbejder med temaerne.
    I år var det Klimaforandringer og vedhæftet er en kort beskrivelse.
    Der er ligeledes glimt fra 8. klasses elevernes udstilling mm på linket

/Tommy