Udeskole

Velkommen til et nyt skoleår

Onsdag den 10. august kl. 8.00 begynder det nye skoleår for 1.-9. årgang, og kl. 10.00 for 0. årgang.

Nyhed billede
Vi glæder os til at se alle vores elever igen efter sommerferien, og en særlig velkomst til 0.E, som bliver skolens første E-klasse, da der er fem spor på 0. årgang. Alle øvrige årgange har enten tre eller fire spor.
  • Camilla Skov Kristensen den 29-08-2016

Informationsmøde om skoleindskrivning for skoleåret 17/18

Vi holder informationsmøde for forældre mandag den 7.november fra kl 19:00 - 21:00

Du vil bl.a. høre om skolens værdigrundlag og fokusområder, rammer for samarbejdet mellem lærere og pædagoger, hvordan skole arbejder med variation og bevægelse i skoledagen og Åben Skole og skolens madkultur.
    Jon Lissner den 09-08-2016
    Skolefravær - et fælles ansvar for forældre og skole
    Læs vedhæftede forældrepjece fra RoskildeKommune, samt hvilke retningslinjer vi på skolen har valgt ifm. fraværsregistrering og kommunikation mellem skole og forældre.

Emnet vil blive taget op på de kommende forældremøder på alle årgange.

Camilla Skov Kristensen den 09-08-2016
    Trekronernyt august 2016

Kære forældre - læs om fraværsregistrering, skolebestyrelsen, byggeri, parkering SFO, digital læringsplatform og udvikloing af lærelse og trivsel.