Udeskole

Grønt flag 2016

Trekronerskolen har for 6. gang hejst det grønne flag som synligt bevis på skolens arbejde med at sætte fokus på grøn skole og bæredygtig udvikling.

Nyhed billede
Temaet var denne gang Klimaforandringer, hvor udskolingsklasserne i uge 39 arbejdede med en projektopgave, der blev bedømt af både interne og eksterne dommere.
    Jon Lissner den 13-05-2016
    Trekronerskolen har ansat ny viceskoleleder - og det er vores egen Mette Breschel som overgår fra afdelingsleder til viceskoleleder, og vi ønsker hende stort tillykke med den nye stilling.
    Sune Thousig Teller den 21-04-2016
    ADVENTURE RACE - LØRDAG D. 11 JUNI

Forældre og børn - familie eller venner eller naboer
    - og til alle jer voksne: opfordr jeres børn til at deltage så I selv kan være med i et deltagerteam på 1 voksen og 3 børn.

Vi har også brug for officials på selve dagen.

Det er en stor oplevelse at blive kastet ud i det ukendte og komme hjem med bevidstheden om at I som team har klaret dagen.
    Jeres børn vil elske det.

Tilmeldingsblanket kan hentes på kontoret - frist for tilmelding er 30. maj.
    Vi ses den 11. juni laugh Team ADVENTURE RACE