Læringscentret
Læringscentret er Trekronerskolens bibliotek. Det ligger i bygning 10 på 1. og 2. sal. Skolebiblioteket udlåner skønlitteratur, faglitteratur, billedbøger og tegneserier. Derudover indgår alle skolens klassesætbøger og supplerende materialer i skolebibliotekets samlinger. Det er også muligt at låne bærbare computere, Ipads, digitale videokameraer, digitale kameraer, cykelhjelme og meget mere. Vi har adgang til at søge i og låne fra alle skolers samlinger i Roskilde kommune.

Åbningstider
DPS har åbent hver dag fra kl. 8.00-14.00. Onsdag dog fra kl 8.00-13.30. I uger med projektopgave i 9.kl har vi onsdag og torsdag åbent til kl 18.00.

Bibliotekarer
På Læringscentret arbejder 1 pædagogisk it-vejleder Kasper Rønnow og 4 skolebibliotekarer Hanne Sigaard, Bente Okholm, Merete Jørgensen og Kirstine Jordan.

Erstatning
Vi har ikke noget bødesystem, men hvis bøger ødelægges eller mistes, er der erstatningspligt. Der gøres status og sendes regninger ud lige før sommerferien. Børn og forældre kan altid henvende sig for at få en opgørelse over udlån.